Koken bij de Molen organiseert vier keer per jaar een open inschrijving voor een kookworkshop met elke keer een ander thema. U kunt zich hiervoor alleen, met een vriend(in) of een gezelschap inschrijven. De workshop volgt u dan in een groep met andere kookliefhebbers en culi-fanaten.

Hoe ziet de kookworkshop er uit?
We starten om 17.00 uur met een welkomstdrankje en een korte uitleg van de chef over het menu en de seizoensproducten die gebruikt zullen worden.
Daarna gaat iedereen in groepjes een van de gerechten van het menu maken.
Samen met de chef worden de borden, per gang opgemaakt en door de makers uitgeserveerd.

Wat gaat u leren?
Wij leren u met seizoensproducten werken en hiermee een professioneel, verzorgd viergangendiner te bereiden. Daarnaast krijgt u tijdens de workshop meer inzicht in de basistechnieken als snijtechnieken, productcontrole en keukenhandigheden. En, misschien nog wel het beste onderdeel van het proces: proeven.
Ook geven wij u handvatten om een diner tot in de puntjes voor te bereiden en zo meer tijd met uw gasten te besteden.

Workshopdata & thema's
 



Geen producten aanwezig




 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.